Video: BBB kiest Mona Keijzer als premierskandidaat voor Tweede Kamerverkiezingen

Video: BBB kiest Mona Keijzer als premierskandidaat voor Tweede Kamerverkiezingen

Vrijdag 1 september 2023 om 16:51

De BoerBurgerBeweging stelt ex-CDA'er Mona Keijzer naar voren als premierskandidaat voor de komende Tweede Kamerverkiezingen. Ze staat op de kieslijst achter BBB-leider Caroline van der Plas, die eerder aangaf geen premier te willen worden.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>BBB</em> kiest <em>Mona Keijzer</em> als premierskandidaat voor <em>Tweede Kamerverkiezingen</em> De BoerBurgerBeweging stelt ex-CDA'er Mona Keijzer naar voren als premierskandidaat voor de komende Tweede Kamerverkiezingen. Ze staat op de kieslijst achter BBB-leider Caroline van der Plas, die eerder aangaf geen premier te willen worden. Tekst gaat verder onder de video. Mona KeijzerOp het begin van vorige maand heeft de 54-jarige Keijzer haar CDA-lidmaatschap opgezegd. Ze diende tot september 2021 als (demissionair) staatssecretaris van Economische Zaken in het kabinet-Rutte III. Als voormalig CDA-lid staat ze nu op de tweede plaats van de kandidatenlijst van BBB. Als de partij geen deel gaat uitmaken van de coalitie, zal Keijzer haar positie innemen in de Kamer. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: Helené Hendriks belt Mona Keijzer live in de uitzending, wordt Mona de nieuwe BBB-ster? Bekijk deze video » Live stream BoerBurgerBeweging bekendmaking premierskandidaat (vrijdag 1 september) Bekijk deze video »
Nieuws :

Mona Keijzer
Op het begin van vorige maand heeft de 54-jarige Keijzer haar CDA-lidmaatschap opgezegd. Ze diende tot september 2021 als (demissionair) staatssecretaris van Economische Zaken in het kabinet-Rutte III. Als voormalig CDA-lid staat ze nu op de tweede plaats van de kandidatenlijst van BBB. Als de partij geen deel gaat uitmaken van de coalitie, zal Keijzer haar positie innemen in de Kamer.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's