Wouter de Winther de fout in bij VI: 'Niet de bedoeling dat je mij onderbreekt! (video)

Wouter de Winther de fout in bij VI: 'Niet de bedoeling dat je mij onderbreekt! (video)

Zaterdag 2 september 2023 om 09:32

Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 1 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Les één bij Vandaag Inside: onderbreek de almachtige Johan Derksen niet! Wouter de Winther vergat dit vrijdag helaas. Bekijk het fragment hieronder.

<em>Wouter de Winther</em> de fout in bij <em>VI</em>: 'Niet de bedoeling dat je mij onderbreekt! (video) Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 1 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Les één bij Vandaag Inside: onderbreek de almachtige Johan Derksen niet! Wouter de Winther vergat dit vrijdag helaas. Bekijk het fragment hieronder. OnderbrekingWouter de Winther is te gast in Vandaag Inside en dat komt goed uit, want er is veel (politiek) nieuws. Maar als Johan Derksen een verhaal houdt over het interview van Matthijs van Nieuwkerk in NRC, vergeet De Winther dat Derksen liever niet wordt onderbreekt. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Onderbreking
Wouter de Winther is te gast in Vandaag Inside en dat komt goed uit, want er is veel (politiek) nieuws. Maar als Johan Derksen een verhaal houdt over het interview van Matthijs van Nieuwkerk in NRC, vergeet De Winther dat Derksen liever niet wordt onderbreekt.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's