Maandag in Het Spaanse dorp Zarra: 'Onrustig geslapen door ruzie'

Maandag in Het Spaanse dorp Zarra: 'Onrustig geslapen door ruzie'

Maandag 4 september 2023 om 13:54

Hoe is het met de stellen van Het Spaanse dorp Zarra na de bloedordinaire ruzie van vorige week? Jaap en Jochem hebben er flink onrustig door geslapen en praten er nog even over na met Bastiaan en Melissa: 'Ik vind het wel goed dat het nu gebeurd is.'

Bekijk het fragment van Het Spaanse dorp: Zarra hieronder

Maandag in <em>Het Spaanse dorp Zarra</em>: 'Onrustig geslapen door ruzie' Hoe is het met de stellen van Het Spaanse dorp Zarra na de bloedordinaire ruzie van vorige week? Jaap en Jochem hebben er flink onrustig door geslapen en praten er nog even over na met Bastiaan en Melissa: 'Ik vind het wel goed dat het nu gebeurd is.' Bekijk het fragment van Het Spaanse dorp: Zarra hieronder Het Spaanse dorp: Zarra is iedere maandag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het Spaanse dorp: Zarra terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Het Spaanse dorp Zarra: bloedordinaire ruzie zet de verhoudingen nu al op scherp Bekijk deze video » Miljoenenjacht: Linda de Mol grapt over gewichtstoename na gebroken voet Bekijk deze video » Emotionele dag voor Frans Bauer: 'Mijn vader Chris zou vandaag 79 zijn geworden' Bekijk deze video »
TV :
Maandag in Het Spaanse dorp Zarra: 'Onrustig geslapen door ruzie'

Het Spaanse dorp: Zarra is iedere maandag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het Spaanse dorp: Zarra terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's