Video: cabaretière Lisa Loeb en Daniel Paarlberg verwachten hun eerste kindje

Video: cabaretière Lisa Loeb en Daniel Paarlberg verwachten hun eerste kindje

Dinsdag 5 september 2023 om 17:16

Lisa Loeb en haar man, Daniel Paarlberg, verwachten hun eerste kindje. De 34-jarige cabaretière, die onder andere bekend is als winnares van De Slimste Mens, is in blijde verwachting.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: cabaretière <em>Lisa Loeb</em> en <em>Daniel Paarlberg</em> verwachten hun eerste kindje Lisa Loeb en haar man, Daniel Paarlberg, verwachten hun eerste kindje. De 34-jarige cabaretière, die onder andere bekend is als winnares van De Slimste Mens, is in blijde verwachting. Tekst gaat verder onder de video. SuperpowersLisa is momenteel 16 weken zwanger en voelt zich 'blij en dankbaar' voor deze ervaring. Na last te hebben gehad van misselijkheid en vermoeidheid in het eerste trimester, is ze nu gelukkig van deze ongemakken verlost. Ze kijkt uit naar het tweede trimester, waarin ze naar eigen zeggen 'superpowers' verwacht te krijgen. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Anna Noushin is zwanger (Shownieuws) Bekijk deze video » Teske de Schepper zwanger van tweede kind: bekijk de schattige aankondiging Bekijk deze video »
Entertainment :

Superpowers
Lisa is momenteel 16 weken zwanger en voelt zich 'blij en dankbaar' voor deze ervaring. Na last te hebben gehad van misselijkheid en vermoeidheid in het eerste trimester, is ze nu gelukkig van deze ongemakken verlost. Ze kijkt uit naar het tweede trimester, waarin ze naar eigen zeggen 'superpowers' verwacht te krijgen.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's