Leontine Ruiters ging door hel: 'Kon ene been niet meer voor andere zetten' (Shownieuws)

Leontine Ruiters ging door hel: 'Kon ene been niet meer voor andere zetten' (Shownieuws)

Woensdag 6 september 2023 om 12:21

Leontine Ruiters heeft zich 'eindelijk' uitgelaten over alle ophef rondom haar ex-man Marco Borsato en vertelt in Nouveau wat het zoal voor haar en haar kinderen betekent: 'Afgelopen winter bereikte ik een dieptepunt. Ik had nergens meer zin in en was ik zo moe dat ik mijn ene been niet meer voor het andere kon zetten en nauwelijks buiten kwam', leest Evert Santegoeds voor bij Shownieuws.

'Marco is onschuldig'
Ook geeft Leontine, die de neiging heeft zichzelf voor de boze buitenwereld te verstoppen, aan er onvoorwaardelijk voor haar kinderen te zijn, die 'Onvoorwaardelijk geloven in de onschuld van hun vader.' Zelf blijft ze ook volledig achter Marco staan.

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder

Leontine Ruiters ging door hel: 'Kon ene been niet meer voor andere zetten' (<em>Shownieuws</em>) Leontine Ruiters heeft zich 'eindelijk' uitgelaten over alle ophef rondom haar ex-man Marco Borsato en vertelt in Nouveau wat het zoal voor haar en haar kinderen betekent: 'Afgelopen winter bereikte ik een dieptepunt. Ik had nergens meer zin in en was ik zo moe dat ik mijn ene been niet meer voor het andere kon zetten en nauwelijks buiten kwam', leest Evert Santegoeds voor bij Shownieuws. 'Marco is onschuldig'Ook geeft Leontine, die de neiging heeft zichzelf voor de boze buitenwereld te verstoppen, aan er onvoorwaardelijk voor haar kinderen te zijn, die 'Onvoorwaardelijk geloven in de onschuld van hun vader.' Zelf blijft ze ook volledig achter Marco staan. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder Bekijk ook Xess Xava, zoontje Yolanthe & Wesley, ontmoet Messi: 'Mijn hart breekt' (Shownieuws) Bekijk deze video » Rachel Hazes in rechtbank tegenover Roxeanne en oude vriendin: 'Het is heel pijnlijk' (Shownieuws) Bekijk deze video » B&B Vol Liefde: Patty Brard vol ongeloof over alle nieuwe relatie-ontwikkelingen Bekijk deze video » Nicol Kremers: 'Je kijkt je ogen uit in mijn Playboy-shoot' (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's