Caroline van der Plas krijgt schrik van d'r leven vanwege zieke moeder: "Teruggesjeesd"

Caroline van der Plas krijgt schrik van d'r leven vanwege zieke moeder: "Teruggesjeesd"

<em>Caroline van der Plas</em> krijgt schrik van d'r leven vanwege <em>zieke moeder</em>: &quot;Teruggesjeesd&quot; De nacht van vrijdag op zaterdag liep voor Caroline van der Plas een stuk anders van verwacht. Op X laat de lijsttrekker van de BBB weten dat haar moeder door een TIA is opgenomen in het ziekenhuis. Bekijk de Shownieuws-video hierboven. 'Teruggesjeesd"Bizarre dag. Presentatie concept-kandidatenlijst en -verkiezingsprogramma. Media. Stress", zo begint Caroline haar bericht op X;. "In al deze hectiek, telefoon zoon: 'Oma (mijn moeder dus) is met ambulance naar ziekenhuis. TIA.' Teruggesjeesd naar Deventer. Paar uur op spoedpost. Mam nu ter observatie in het ziekenhuis." Bekijk het X-bericht hieronder: Bizarre dag. Presentatie concept-kandidatenlijst en -verkiezingsprogramma. Media. Stress. In al deze hectiek, telefoon zoon: “Oma (mijn moeder dus) is met ambulance naar ziekenhuis. Tia.” Teruggesjeesd naar Deventer. Paar uur op spoedpost. Mam ❤️nu ter observatie in ?. ?— Caroline van der Plas (@lientje1967) September 8, 2023
Show :
Zondag 10 september 2023 om 10:35

De nacht van vrijdag op zaterdag liep voor Caroline van der Plas een stuk anders van verwacht. Op X laat de lijsttrekker van de BBB weten dat haar moeder door een TIA is opgenomen in het ziekenhuis. Bekijk de Shownieuws-video hierboven.

'Teruggesjeesd
"Bizarre dag. Presentatie concept-kandidatenlijst en -verkiezingsprogramma. Media. Stress", zo begint Caroline haar bericht op X;. "In al deze hectiek, telefoon zoon: 'Oma (mijn moeder dus) is met ambulance naar ziekenhuis. TIA.' Teruggesjeesd naar Deventer. Paar uur op spoedpost. Mam nu ter observatie in het ziekenhuis." Bekijk het X-bericht hieronder:

Actuele video's

Meer actuele video's