Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending Maandag is het tijd voor een nieuwe aflevering van Chateau Meiland en zie je dat pension Code Rosé eindelijk is geopend. De eerste gasten zijn gearriveerd en de Meilandjes doen er alles aan om ze goed te verzorgen. Maar het gaat niet helemaal volgens plan… Onenigheid in de keukenMartien heeft de eerste nacht op een stretcher in het achterhuis moeten doorbrengen om zo na problemen rond de vergunning aan de eisen van de gemeente Noordwijk te voldoen. De eerste ochtend gaat de familie stilletjes aan de slag om het ontbijt voor de gasten te verzorgen. Maar dat gaat niet zonder slag of stoot, want ze lopen elkaar enorm in de weg en er is onenigheid over hoe je een buffet moet inrichten. Gasten schrikken van brandalarmDe keuken blijkt ongeschikt om dagelijks ontbijt te maken, dus gaat de familie op zoek naar een nieuw exemplaar. Maar aangekomen bij het keukencentrum komen de Meilandjes op zoveel nieuwe ideeën dat ze de verkoopster volledig tot wanhoop drijven. Als de familie de volgende dag het ontbijt klaarmaakt, legt Martien de broodjes op de bodem van de oven met een enorme rookontwikkeling als gevolg. De gasten, die nog op een oor liggen, worden opgeschrikt door het brandalarm. En dat kan alleen door de afwezige Erica worden gestopt.
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Monday 11 September 2023 om 21:35

Maandag is het tijd voor een nieuwe aflevering van Chateau Meiland en zie je dat pension Code Rosé eindelijk is geopend. De eerste gasten zijn gearriveerd en de Meilandjes doen er alles aan om ze goed te verzorgen. Maar het gaat niet helemaal volgens plan…

Onenigheid in de keuken
Martien heeft de eerste nacht op een stretcher in het achterhuis moeten doorbrengen om zo na problemen rond de vergunning aan de eisen van de gemeente Noordwijk te voldoen. De eerste ochtend gaat de familie stilletjes aan de slag om het ontbijt voor de gasten te verzorgen. Maar dat gaat niet zonder slag of stoot, want ze lopen elkaar enorm in de weg en er is onenigheid over hoe je een buffet moet inrichten.

Gasten schrikken van brandalarm
De keuken blijkt ongeschikt om dagelijks ontbijt te maken, dus gaat de familie op zoek naar een nieuw exemplaar. Maar aangekomen bij het keukencentrum komen de Meilandjes op zoveel nieuwe ideeën dat ze de verkoopster volledig tot wanhoop drijven. Als de familie de volgende dag het ontbijt klaarmaakt, legt Martien de broodjes op de bodem van de oven met een enorme rookontwikkeling als gevolg. De gasten, die nog op een oor liggen, worden opgeschrikt door het brandalarm. En dat kan alleen door de afwezige Erica worden gestopt.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Chateau Meiland

Actuele video's

Meer actuele video's