Zien: Rolf Sanchez onthult emotionele single Ik Denk Aan Jou na moeilijke periode

Zien: Rolf Sanchez onthult emotionele single Ik Denk Aan Jou na moeilijke periode

Donderdag 14 september 2023 om 12:34

Na een korte stilte rondom Rolf Sanchez, laat de 32-jarige zanger weer van zich horen met de release van zijn nieuwe single Ik Denk Aan Jou.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Rolf Sanchez</em> onthult emotionele single <em>Ik Denk Aan Jou</em> na moeilijke periode Na een korte stilte rondom Rolf Sanchez, laat de 32-jarige zanger weer van zich horen met de release van zijn nieuwe single Ik Denk Aan Jou. Tekst gaat verder onder de video. Mentale problemenRolf cancelde onlangs zijn uitverkochte AFAS-concerten vanwege stemproblemen. Verschillende doktoren onderzochten de geplaagde zanger en kwamen allen tot de conclusie dat er niets mis was met zijn stembanden. Mentale problemen speelden hem parten en daar vertelde hij vorige maand bij Humberto over. Bekijk het fragment van Radio 538 met het optreden van Rolf Sanchez hierboven. Bekijk ook Bekijk de emotionele video: Rolf Sanchez cancelt concerten Bekijk deze video » Rolf Sanchez treedt op bij Humberto na openhartig gesprek over mentale problemen Bekijk deze video »
Muziek :

Mentale problemen
Rolf cancelde onlangs zijn uitverkochte AFAS-concerten vanwege stemproblemen. Verschillende doktoren onderzochten de geplaagde zanger en kwamen allen tot de conclusie dat er niets mis was met zijn stembanden. Mentale problemen speelden hem parten en daar vertelde hij vorige maand bij Humberto over.

Bekijk het fragment van Radio 538 met het optreden van Rolf Sanchez hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's