Ex-deelnemers snappen ophef rond Temptation Island niet: ‘Niet zeiken’

Ex-deelnemers snappen ophef rond Temptation Island niet: ‘Niet zeiken’

Ex-deelnemers snappen ophef rond <em>Temptation Island</em> niet: ‘Niet zeiken’ Johan Derksen woedend over wantoestanden in Temptation Island: 'Het is ziek!' Eerder werd bekend dat Temptation Island voorlopig niet meer op de buis verschijnt, na verschillende verhalen van oud-deelnemers over wantoestanden. De kandidaten zouden psychische klachten hebben overgehouden aan hun deelname, maar daar kunnen andere deelnemers zich zeker niet in vinden… ‘Goed behandeld bij Temptation Island’Gregory Deira, wiens vriendin in het programma vreemdging, vindt het allemaal onzin. “Je weet, het is een beetje een spelletje. Het is een relatietest. Dan moet je niet gaan zeiken aan het eind.” Verder is hij altijd goed behandeld en denkt hij dat het ze eerder gaat om geld of aandacht. Ook Dusty Taconis is alleen maar positief over zijn deelname aan Temptation Island. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Temptation Island-verleider Jari velt oordeel over ex Nena: 'Dat wil ik graag afsluiten' Bekijk deze video » Temptation Island van de buis gehaald na klachten oud-deelnemers (video) Bekijk deze video » Bekendheid over geluk? VI-tafel reageert op Temptation Island klachten Bekijk deze video »
Temptation Island :
Vrijdag 15 september 2023 om 14:16

Johan Derksen woedend over wantoestanden in Temptation Island: 'Het is ziek!'

Eerder werd bekend dat Temptation Island voorlopig niet meer op de buis verschijnt, na verschillende verhalen van oud-deelnemers over wantoestanden. De kandidaten zouden psychische klachten hebben overgehouden aan hun deelname, maar daar kunnen andere deelnemers zich zeker niet in vinden…

‘Goed behandeld bij Temptation Island
Gregory Deira, wiens vriendin in het programma vreemdging, vindt het allemaal onzin. “Je weet, het is een beetje een spelletje. Het is een relatietest. Dan moet je niet gaan zeiken aan het eind.” Verder is hij altijd goed behandeld en denkt hij dat het ze eerder gaat om geld of aandacht. Ook Dusty Taconis is alleen maar positief over zijn deelname aan Temptation Island.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's