Prinsjesdag 2023: zo zagen de voorbereidingen eruit voor de derde dinsdag van de maand

Prinsjesdag 2023: zo zagen de voorbereidingen eruit voor de derde dinsdag van de maand

<em>Prinsjesdag 2023</em>: zo zagen de voorbereidingen eruit voor de derde dinsdag van de maand Bekijk hierboven: Toeslagenouders slaan noodkreet tijdens Prinsjesdag: 'We lijden nog steeds' Negentien september is het weer zover. De derde dinsdag van de maand breekt aan en dat betekent Prinsjesdag. Ook dit jaar gaan we weer veel pracht en praal zien van de koninklijke familie, met de glazen koets voorop. Deze editie wordt extra speciaal omdat Alexia waarschijnlijk voor het eerst mee doet. VoorbereidingVoordat het grote feest begint moet er nog wat getraind worden. Er doen veel paarden mee aan de stoet en die moeten alvast wennen aan alle drukte. Daarom werd er op het strand in Scheveningen geoefend met rook, vuurwerk en schreeuwende kinderen. Bekijk de video hieronder. Bekijk ook Kijk LIVE: dag 2 van de Algemene Beschouwingen 2022, blijft het kabinet zitten? Bekijk deze video » Lucille Werner bij Humberto over Prinsjesdag: "Afstand tussen Nederland en de kamerleden" Bekijk deze video » Sven Kockelmann pakt Mark Rutte aan: "Koning Willem-Alexander is 'landverrader' door u!" Bekijk deze video » Ongelofelijk: Koningshuis ontvangt tienduizenden euro’s aan inflatiecorrectie (video) Bekijk deze video » Video: Niet Willem-Alexander maar Amalia gaat naar kroning King Charles Bekijk deze video » Khalid & Sophie gemist? Minister Jetten presenteerde klimaatkoffertje in Tweede Kamer Bekijk deze video » Missie 538: Liselot en Wopke Hoekstra openhartig over zoon die leverkanker kreeg Bekijk deze video » Caroline van der Plas: 'Paar kilo eraf en dan doe ik DIT pakje aan op Prinsjesdag' Bekijk deze video »
Entertainment :
Prinsjesdag 2023: zo zagen de voorbereidingen eruit voor de derde dinsdag van de maand
Monday 18 September 2023 om 18:46

Bekijk hierboven: Toeslagenouders slaan noodkreet tijdens Prinsjesdag: 'We lijden nog steeds'

Negentien september is het weer zover. De derde dinsdag van de maand breekt aan en dat betekent Prinsjesdag. Ook dit jaar gaan we weer veel pracht en praal zien van de koninklijke familie, met de glazen koets voorop. Deze editie wordt extra speciaal omdat Alexia waarschijnlijk voor het eerst mee doet.

Voorbereiding
Voordat het grote feest begint moet er nog wat getraind worden. Er doen veel paarden mee aan de stoet en die moeten alvast wennen aan alle drukte. Daarom werd er op het strand in Scheveningen geoefend met rook, vuurwerk en schreeuwende kinderen.

Bekijk de video hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's