ZIEN: koningin Máxima en prinsessen in de glazen koets (Prinsjesdag 2023)

ZIEN: koningin Máxima en prinsessen in de glazen koets (Prinsjesdag 2023)

Dinsdag 19 september 2023 om 14:40

Bekijk hierboven: In Den Haag staan dinsdagochtend vroeg al de eerste Prinsjesdag-fans

De hele koninklijke familie is weer opgetrommeld voor Prinsjesdag 2023. Natuurlijk zien de royals er weer tot in de puntjes verzorgd uit en zien we veel hoedjes voorbijkomen. Ook koningin Máxima heeft dit jaar weer een chique hoedje uit de kast getoverd. Bekijk de beelden van o.a. de koningin in de RTL-video hieronder:

Lees verder onder de video.

ZIEN: koningin <em>Máxima</em> en prinsessen in de glazen koets (<em>Prinsjesdag 2023</em>) Bekijk hierboven: In Den Haag staan dinsdagochtend vroeg al de eerste Prinsjesdag-fans De hele koninklijke familie is weer opgetrommeld voor Prinsjesdag 2023. Natuurlijk zien de royals er weer tot in de puntjes verzorgd uit en zien we veel hoedjes voorbijkomen. Ook koningin Máxima heeft dit jaar weer een chique hoedje uit de kast getoverd. Bekijk de beelden van o.a. de koningin in de RTL-video hieronder: Lees verder onder de video. BalkonscèneWe zien dat niet iedereen van het koninklijke huis houdt, er wordt veel gefloten tijdens de balkonscène. Op X (Twitter) schrijven veel mensen hierover: Toch nog een fluitconcert op de Kneuterdijk.#Prinsjesdag2023 pic.twitter.com/jaCGa4GVyI— zijlo Gezond Ongevaccineerd (@zijlo1) September 19, 2023 Veel boe- geroep en demonstranten dit jaar#Prinsjesdag2023 #balkonscene#staarttussenbenen— Julia (@lizzondance) September 19, 2023 Volgens mij was dat de kortste #Balkonscene ooit— Kruipende tijger verborgen draak (@KruipendeT) September 19, 2023 Bekijk ook Prinsjesdag 2023: opnieuw fluitconcert op Kneuterdijk Bekijk deze video » Bekijk de eerste foto's van het Koninklijk gezelschap op Prinsjesdag (op X, voorheen Twitter) Bekijk deze video »
TV :
ZIEN: koningin Máxima en prinsessen in de glazen koets (Prinsjesdag 2023)

Balkonscène
We zien dat niet iedereen van het koninklijke huis houdt, er wordt veel gefloten tijdens de balkonscène. Op X (Twitter) schrijven veel mensen hierover:

Actuele video's

Meer actuele video's