Meer dan 10.000 colaflesjes op de snelweg, bekijk de beelden

Meer dan 10.000 colaflesjes op de snelweg, bekijk de beelden

Meer dan <em>10.000 colaflesjes</em> op de snelweg, bekijk de beelden Het geluid van tien glasbakken die worden leeggehaald. Zo klonk het toen er dinsdagochtend tienduizenden colaflessen van een vrachtwagen vielen op de A65 bij Tilburg-Noord, schrijft Hart van Nederland op hun website. Bekijk de beelden van de duizenden colaflessen hierboven. Coca-Cola fabriek"De verbindingsweg vanuit Eindhoven (A58) naar Den Bosch (A65) is dicht", tweet Rijkswaterstaat Verkeersinformatie. Volgens Omroep Brabant reed het voertuig richting de Coca-Cola-fabriek in Dongen. Maar toen ging het plotseling mis op afrit Tilburg-Noord. Tijdens het afslaan richting de Burgemeester Bechtweg (N261) vielen de kratten met de flesjes uit de vrachtwagen. De chauffeur bleef ongedeerd. Bekijk de Hart van Nederland-video met de Coca-Cola-ongeluk hierboven. Bekijk ook Toestroom jonge ondernemers: 'We leven in een land waar we goed kunnen ondernemen' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Dinsdag 19 september 2023 om 15:48

Het geluid van tien glasbakken die worden leeggehaald. Zo klonk het toen er dinsdagochtend tienduizenden colaflessen van een vrachtwagen vielen op de A65 bij Tilburg-Noord, schrijft Hart van Nederland op hun website. Bekijk de beelden van de duizenden colaflessen hierboven.

Coca-Cola fabriek
"De verbindingsweg vanuit Eindhoven (A58) naar Den Bosch (A65) is dicht", tweet Rijkswaterstaat Verkeersinformatie. Volgens Omroep Brabant reed het voertuig richting de Coca-Cola-fabriek in Dongen. Maar toen ging het plotseling mis op afrit Tilburg-Noord. Tijdens het afslaan richting de Burgemeester Bechtweg (N261) vielen de kratten met de flesjes uit de vrachtwagen. De chauffeur bleef ongedeerd.

Bekijk de Hart van Nederland-video met de Coca-Cola-ongeluk hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's