Live stream Ajax - Olympique Marseille (groepsfase Europa League)

Live stream Ajax - Olympique Marseille (groepsfase Europa League)

Thursday 21 September 2023 om 14:51

Lees hier waar je de wedstrijd Ajax - Olympique Marseille op tv kunt kijken.

Ajax en Olympique Marseille spelen in de Europa League tegen elkaar in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. De wedstrijd begint om 21.00 uur.

Tekst gaat verder onder de live stream.

Live stream <em>Ajax - Olympique Marseille</em> (groepsfase Europa League) Lees hier waar je de wedstrijd Ajax - Olympique Marseille op tv kunt kijken. Samenvatting Ajax - Olympique Marseille (groepsfase Europa League) Bekijk deze video » Ajax en Olympique Marseille spelen in de Europa League tegen elkaar in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. De wedstrijd begint om 21.00 uur. Tekst gaat verder onder de live stream. Teleurstellende resultatenVoor de Ajax-supporter die zich zorgen maakt over de grote crisis waarin de club uit Amsterdam zich bevindt, is het misschien de moeite waard om naar Olympique Marseille te kijken. De tegenstander van vanavond heeft deze week de technische staf ontslagen en presteert eveneens teleurstellend. Ajax - Olympique Marseille is donderdag vanaf 21.00 uur te zien op Veronica, ESPN 2 en online via de livestream bij Gids.tv. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv. Bekijk ook Samenvatting Ajax - Ludogorets (play-offs Europa League) Bekijk deze video » Samenvatting FC Twente - Ajax (Eredivisie) Bekijk deze video »
Livestream :
Live stream Ajax - Olympique Marseille (groepsfase Europa League)

Teleurstellende resultaten
Voor de Ajax-supporter die zich zorgen maakt over de grote crisis waarin de club uit Amsterdam zich bevindt, is het misschien de moeite waard om naar Olympique Marseille te kijken. De tegenstander van vanavond heeft deze week de technische staf ontslagen en presteert eveneens teleurstellend.

Ajax - Olympique Marseille is donderdag vanaf 21.00 uur te zien op Veronica, ESPN 2 en online via de livestream bij Gids.tv. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's