ZIEN: Glennis Grace is geïrriteerd tijdens het winkelen: "Schiet op!"

ZIEN: Glennis Grace is geïrriteerd tijdens het winkelen: "Schiet op!"

ZIEN: Glennis Grace is <em>geïrriteerd</em> tijdens het winkelen: &quot;Schiet op!&quot; Glennis Grace gaat lekker naar buiten op een zonnige zondag. Ze kiest ervoor om te gaan winkelen in de Zara, maar of dat een goed idee was? Twee mannenDe zangeres, die een poos geleden veroordeeld werd tot een taakstraf van 200 uur door een Jumbo-gevecht, raakt nogal geïrriteerd door twee mannen tijdens het winkelen. Bekijk het fragment in de Shownieuws-video hierboven. Bekijk ook Verliefde Glennis Grace pronkt met nieuwe vriend: ‘Film hem maar’ (Shownieuws) Bekijk deze video » Video: Glennis Grace in tranen om verlies Fred van Leer na Jumbo-vechtpartij Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Glennis Grace gaat lekker naar buiten op een zonnige zondag. Ze kiest ervoor om te gaan winkelen in de Zara, maar of dat een goed idee was?

Twee mannen
De zangeres, die een poos geleden veroordeeld werd tot een taakstraf van 200 uur door een Jumbo-gevecht, raakt nogal geïrriteerd door twee mannen tijdens het winkelen. Bekijk het fragment in de Shownieuws-video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV