Hilarische beelden: Gerard Joling loopt helemaal vast in Oh, Wat Een Jaar!

Hilarische beelden: Gerard Joling loopt helemaal vast in Oh, Wat Een Jaar!

In een tumultueuze scène tijdens de uitzending van Oh, Wat Een Jaar!, onderneemt Gerard Joling een hectische zoektocht op de rommelzolder. Met nog een aantal seconden op de klok ratelt hij van alles op, maar Carlo Boszhard heeft geen idee wat hij bedoeld.

Tekst gaat verder onder de video.

Hilarische beelden: <em>Gerard Joling</em> loopt helemaal vast in <em>Oh, Wat Een Jaar!</em> In een tumultueuze scène tijdens de uitzending van Oh, Wat Een Jaar!, onderneemt Gerard Joling een hectische zoektocht op de rommelzolder. Met nog een aantal seconden op de klok ratelt hij van alles op, maar Carlo Boszhard heeft geen idee wat hij bedoeld. Tekst gaat verder onder de video. Gerard en CarloNadat het voorwerp is onthuld, ziet het andere team kans om er met de punten vandoor te gaan, tot grote teleurstelling van Gerard Joling en Carlo Boszhard. Om het zachtjes uit te drukken, zijn ze hier niet bepaald blij mee. Bekijk het fragment van Oh, Wat Een Jaar! hierboven. Oh, Wat Een Jaar! zie je zaterdagavond om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten en alle afleveringen van Oh, Wat een Jaar! terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Hilarische beelden: Robbert Rodenburg breekt in lachen uit in Oh, Wat Een Jaar! Bekijk deze video » Oh, Wat een Jaar gemist? Gerard Joling is enorm aangekomen Bekijk deze video »
TV :
Hilarische beelden: Gerard Joling loopt helemaal vast in Oh, Wat Een Jaar!

Gerard en Carlo
Nadat het voorwerp is onthuld, ziet het andere team kans om er met de punten vandoor te gaan, tot grote teleurstelling van Gerard Joling en Carlo Boszhard. Om het zachtjes uit te drukken, zijn ze hier niet bepaald blij mee.

Bekijk het fragment van Oh, Wat Een Jaar! hierboven. Oh, Wat Een Jaar! zie je zaterdagavond om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten en alle afleveringen van Oh, Wat een Jaar! terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV