Hart van Nederland: fietser overleden door aanrijding met stadsbus in Amsterdam (video)

Hart van Nederland: fietser overleden door aanrijding met stadsbus in Amsterdam (video)

Maandag 25 september 2023 om 17:44

<em>Hart van Nederland</em>: fietser overleden door aanrijding met stadsbus in Amsterdam (video) Een fietser is maandagmiddag om het leven gekomen door een aanrijding met een bus vlak bij de IJtunnel in Amsterdam. De fietser en de bus van het GVB reden op de Prins Hendrikkade. De fietser is ter plekke overleden, meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: oud echtpaar zwaar mishandeld door buurman (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: handgranaat gevonden in speeltuin Rotterdam (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: Tilburgse gifmoord-verdachte dood gevonden in woning (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Een fietser is maandagmiddag om het leven gekomen door een aanrijding met een bus vlak bij de IJtunnel in Amsterdam. De fietser en de bus van het GVB reden op de Prins Hendrikkade. De fietser is ter plekke overleden, meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's