Hart van Nederland: Tilburgse gifmoord-verdachte dood gevonden in woning (video)

Hart van Nederland: Tilburgse gifmoord-verdachte dood gevonden in woning (video)

Maandag 25 september 2023 om 16:04

<em>Hart van Nederland</em>: Tilburgse gifmoord-verdachte dood gevonden in woning (video) De vrouw die verdacht werd van het met gif ombrengen van haar partner, is vanochtend dood aangetroffen in haar woning in Tilburg, meldt Hart van Nederland. De 64-jarige zou overmorgen haar vonnis te horen krijgen in de rechtbank. Twee weken geleden eiste het Openbaar Ministerie negentien jaar celstraf tegen de vrouw. Het OM is ervan overtuigd dat de vrouw haar 65-jarige partner dodelijk heeft vergiftigd met een zelfmoordmiddel. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Amsterdam gaat gebukt onder enorm rattenprobleem: 'Zo groot als konijnen' (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: oud echtpaar zwaar mishandeld door buurman (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: handgranaat gevonden in speeltuin Rotterdam (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Hart van Nederland: Tilburgse gifmoord-verdachte dood gevonden in woning (video)

De vrouw die verdacht werd van het met gif ombrengen van haar partner, is vanochtend dood aangetroffen in haar woning in Tilburg, meldt Hart van Nederland. De 64-jarige zou overmorgen haar vonnis te horen krijgen in de rechtbank. Twee weken geleden eiste het Openbaar Ministerie negentien jaar celstraf tegen de vrouw. Het OM is ervan overtuigd dat de vrouw haar 65-jarige partner dodelijk heeft vergiftigd met een zelfmoordmiddel.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's