Vince in Lang Leve de Liefde: 'Stop met drammen, ik WIL die kaas niet'

Vince in Lang Leve de Liefde: 'Stop met drammen, ik WIL die kaas niet'

Melissa wil haar date Vince een stukje kaas geven en waar hij dat eigenlijk niet wil eet hij het toch op. Hoe zit dat? 'Het zit niet in mijn natuur om elke keer in een soort van discussie te gaan. Als jij kaas aan het aanbieden bent en ik zeg nee, dan verwacht ik dat je daar respect voor hebt... in plaats van dat je aan het doordraven bent.'

Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder:

Vince in <em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Stop met drammen, ik WIL die kaas niet' Melissa wil haar date Vince een stukje kaas geven en waar hij dat eigenlijk niet wil eet hij het toch op. Hoe zit dat? 'Het zit niet in mijn natuur om elke keer in een soort van discussie te gaan. Als jij kaas aan het aanbieden bent en ik zeg nee, dan verwacht ik dat je daar respect voor hebt... in plaats van dat je aan het doordraven bent.' Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder: Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Chateau Meiland: 'Gaan we met zijn allen in deze prachtige villa wonen?' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'Je denkt alleen maar aan je eigen' Bekijk deze video » Sander Schimmelpenninck: 'Laat mij Maarten van Rossem opvolgen bij De Slimste Mens' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV