Lang Leve de Liefde: 'Je denkt alleen maar aan je eigen'

Lang Leve de Liefde: 'Je denkt alleen maar aan je eigen'

Tijdens het stellen van wat vragen met behulp van de vragenkaartjes dendert Jan maar door, tot Froukje hem een halt toe roept: 'Wacht even. Ik ben aan de beurt. Je denkt alleen maar aan je eigen.' Daar kan haar date dan wel weer om lachen: 'Ikke ikke en de rest kan stikken.'

Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder:

Lang Leve de Liefde: 'Je denkt alleen maar aan je eigen' Tijdens het stellen van wat vragen met behulp van de vragenkaartjes dendert Jan maar door, tot Froukje hem een halt toe roept: 'Wacht even. Ik ben aan de beurt. Je denkt alleen maar aan je eigen.' Daar kan haar date dan wel weer om lachen: 'Ikke ikke en de rest kan stikken.' Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder: Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Diona in Lang Leve de Liefde: 'Wil je wat langzamer praten, beter voor jou én mij' Bekijk deze video » Honoria Roelvink over afkickpoging Dave: 'Zo erg voor hem, het is zo'n lieve jongen' (video) Bekijk deze video » Overlijden Reiky de Valk: 'Wat er gebeurd is, is één groot drama' (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV