De Poli vanaf 22 oktober te zien op NPO 3: bekijk hier de eerste beelden

De Poli vanaf 22 oktober te zien op NPO 3: bekijk hier de eerste beelden

<em>De Poli</em> vanaf 22 oktober te zien op NPO 3: bekijk hier de eerste beelden Bekijk in de video hierboven: Jelka van Houten klust met haar geliefde Henry van Loon in haar make-over programma Nog een maand geduld en dan kun je bij NPO kijken naar een gloednieuwe humoristische serie: De Poli. Deze serie volgt een gynaecoloog, een rol van Jelka van Houten, die de gevoelige onderwerpen in haar spreekkamer en op de werkvloer uit de taboesfeer probeert te halen. Ze stuit bij deze missie op haar vader (Porgy Franssen), hoofd van de afdeling Gynaecologie en Verloskunde. Susan Visser speelt verpleegster Patty, Chris Peters vertolkt de rol van de jonge coassistent Tobias en Johanna Hagen speelt verpleegster Brigitte. Bekijk de eerste beelden van De Poli hieronder. De Poli is vanaf zondag 22 oktober te zien op NPO 3 en is te streamen via NPO Plus. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door NPO Start (@npo.nl) Jelka van Houten doet opvallende bekentenis in Jelka, Op Eigen Houtje (video) Bekijk deze video » Jelka van Houten over Jelka op eigen houtje: 'Voor ik het wist was ik 9 maanden aan het klussen' Bekijk deze video » Jelka en Birgit lopen tegen een probleem aan in Jelka, Op Eigen Houtje: "Poep!" Bekijk deze video »
Serie :
Vrijdag 29 september 2023 om 12:27

Bekijk in de video hierboven: Jelka van Houten klust met haar geliefde Henry van Loon in haar make-over programma

Nog een maand geduld en dan kun je bij NPO kijken naar een gloednieuwe humoristische serie: De Poli. Deze serie volgt een gynaecoloog, een rol van Jelka van Houten, die de gevoelige onderwerpen in haar spreekkamer en op de werkvloer uit de taboesfeer probeert te halen. Ze stuit bij deze missie op haar vader (Porgy Franssen), hoofd van de afdeling Gynaecologie en Verloskunde. Susan Visser speelt verpleegster Patty, Chris Peters vertolkt de rol van de jonge coassistent Tobias en Johanna Hagen speelt verpleegster Brigitte.

Bekijk de eerste beelden van De Poli hieronder. De Poli is vanaf zondag 22 oktober te zien op NPO 3 en is te streamen via NPO Plus.

Actuele video's

Meer actuele video's