Bijzonder eerbetoon in Holland's Got Talent: 'Je opa zou trots zijn' (video)

Bijzonder eerbetoon in Holland's Got Talent: 'Je opa zou trots zijn' (video)

Zaterdag 30 september 2023 om 16:38

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 29 september. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv.

Sofie haar opa is overleden toen zij nog maar vier jaar oud was. Haar opa zat altijd bij de fanfare genaamd DSS. Sofie is in de voetsporen van haar opa getreden en is ook bij de fanfare gegaan. Dat kwam ze vrijdag laten horen in Holland's Got Talent en met succes: 'Je opa zou trots op je zijn.'

Bijzonder eerbetoon in <em>Holland's Got Talent</em>: 'Je opa zou trots zijn' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 29 september. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv. Sofie haar opa is overleden toen zij nog maar vier jaar oud was. Haar opa zat altijd bij de fanfare genaamd DSS. Sofie is in de voetsporen van haar opa getreden en is ook bij de fanfare gegaan. Dat kwam ze vrijdag laten horen in Holland's Got Talent en met succes: 'Je opa zou trots op je zijn.' Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Bijzonder eerbetoon in Holland's Got Talent: 'Je opa zou trots zijn' (video)

Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's