Johan Derksen lyrisch over vertrek Mark Rutte: 'Hij had veel eerder moeten opstappen'

Johan Derksen lyrisch over vertrek Mark Rutte: 'Hij had veel eerder moeten opstappen'

Zondag 23 juli 2023 om 13:41

Het halve land lijkt uit elkaar te vallen, en waar Johan Derksen eerst zijn mening kon delen met Nederland, moet hij het nu doen met zijn vrouw en honden: "Ja, ik zit me hier ook op te vreten, want eindelijk gebeurt er wat in Nederland en dan kan ik mijn keutel niet kwijt."

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Johan Derksen</em> lyrisch over vertrek <em>Mark Rutte</em>: 'Hij had veel eerder moeten opstappen' Het halve land lijkt uit elkaar te vallen, en waar Johan Derksen eerst zijn mening kon delen met Nederland, moet hij het nu doen met zijn vrouw en honden: "Ja, ik zit me hier ook op te vreten, want eindelijk gebeurt er wat in Nederland en dan kan ik mijn keutel niet kwijt." Tekst gaat verder onder de video. Vertrek Mark RutteDe meningenmachine heeft een duidelijke visie op het vertrek van Mark Rutte. De demissionair minister-president had in zijn ogen al lang moeten vertrekken: "Rutte had al veel eerder moeten opstappen. Na de toeslagenaffaire en Groningen was je in het bedrijfsleven binnen vijf minuten ontslagen." Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Mark Rutte over vertrek uit politiek: 'Ik kan nog jarenlang demissionair premier blijven!' (video) Bekijk deze video » Fidan Ekiz: 'Haat tegen Dilan Yesilgöz komt zowel van links als rechts' (De Oranjezomer) Bekijk deze video »
Entertainment :

Vertrek Mark Rutte
De meningenmachine heeft een duidelijke visie op het vertrek van Mark Rutte. De demissionair minister-president had in zijn ogen al lang moeten vertrekken: "Rutte had al veel eerder moeten opstappen. Na de toeslagenaffaire en Groningen was je in het bedrijfsleven binnen vijf minuten ontslagen."

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's