Zien: grote opkomst bij afscheid doodgeschoten Marlous en Romy uit Rotterdam

Zien: grote opkomst bij afscheid doodgeschoten Marlous en Romy uit Rotterdam

Zondag 8 oktober 2023 om 18:57

Met een grote opkomst werd zondag in Rotterdam afscheid genomen van Marlous en Romy. De moeder en haar 14-jarige dochter kwamen vorige week om het leven bij een schietpartij, waarvoor hun buurman Fouad L. momenteel vastzit.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: grote opkomst bij <em>afscheid</em> doodgeschoten <em>Marlous en Romy</em> uit Rotterdam Met een grote opkomst werd zondag in Rotterdam afscheid genomen van Marlous en Romy. De moeder en haar 14-jarige dochter kwamen vorige week om het leven bij een schietpartij, waarvoor hun buurman Fouad L. momenteel vastzit. Tekst gaat verder onder de video. Grote belangstellingDe doorloopcondoleance startte om ongeveer 13.30 uur in het Maaspodium, waar 500 tot 750 mensen langs de gesloten kisten liepen om afscheid te nemen, velen met bloemen in de hand. Na afloop van de bijeenkomst verklaarde een woordvoerder van de familie dat de samenkomst 'kalm, waardig en eervol' verliep. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Huisarts minister Hugo de Jonge doodgeschoten in Erasmus MC: 'Het is verschrikkelijk' Bekijk deze video » Zien: koning Willem-Alexander bezoekt bloemenzee in Rotterdam Bekijk deze video »
Nieuws :

Grote belangstelling
De doorloopcondoleance startte om ongeveer 13.30 uur in het Maaspodium, waar 500 tot 750 mensen langs de gesloten kisten liepen om afscheid te nemen, velen met bloemen in de hand. Na afloop van de bijeenkomst verklaarde een woordvoerder van de familie dat de samenkomst 'kalm, waardig en eervol' verliep.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's