Buddy en Jamai over succes Holland's Got Talent: 'Chemie tussen onze juryleden'

Buddy en Jamai over succes Holland's Got Talent: 'Chemie tussen onze juryleden'

Friday 22 September 2023 om 17:02

Elke vrijdagavond genieten meer dan een miljoen kijkers van Holland's Got Talent, en dat geldt ook voor presentatoren Jamai Loman en Buddy Vedder. Hoewel er achter de schermen wel eens een momentje van spanning is.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Buddy en Jamai</em> over succes <em>Holland's Got Talent</em>: 'Chemie tussen onze juryleden' Elke vrijdagavond genieten meer dan een miljoen kijkers van Holland's Got Talent, en dat geldt ook voor presentatoren Jamai Loman en Buddy Vedder. Hoewel er achter de schermen wel eens een momentje van spanning is. Tekst gaat verder onder de video. Holland's Got Talent"Ik denk dat de chemie tussen onze juryleden echt als een bus klopt", reageert Buddy op de vraag wat het programma zo'n succes maakt. Jamai voegt daar nog aan toe dat het programma heel laagdrempelig is: "Kun je theedoeken heel snel vouwen of kun je fluiten op een bijzondere manier, je bent hartstikke welkom." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Buddy en Jamai over succes Holland's Got Talent: 'Chemie tussen onze juryleden'

Holland's Got Talent
"Ik denk dat de chemie tussen onze juryleden echt als een bus klopt", reageert Buddy op de vraag wat het programma zo'n succes maakt. Jamai voegt daar nog aan toe dat het programma heel laagdrempelig is: "Kun je theedoeken heel snel vouwen of kun je fluiten op een bijzondere manier, je bent hartstikke welkom."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's