Hart van Nederland: man zwaargewond na steekpartij in Rotterdam (video)

Hart van Nederland: man zwaargewond na steekpartij in Rotterdam (video)

Vrijdag 13 oktober 2023 om 17:50

<em>Hart van Nederland</em>: man zwaargewond na steekpartij in Rotterdam (video) Een man is vrijdagmiddag zwaargewond geraakt na een steekpartij in Rotterdam. Dit gebeurde aan de Abram van Rijckevorselplein. Het slachtoffer is met spoed afgevoerd naar het Erasmus MC, meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Menselijke resten aangespoeld op Texel: Daniëlle vindt schoen met voet (video) Bekijk deze video » Enorme brand Moerkapelle: bekijk de beelden (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: scholier (14) zwaargewond na aanrijding bij school Doetinchem (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Een man is vrijdagmiddag zwaargewond geraakt na een steekpartij in Rotterdam. Dit gebeurde aan de Abram van Rijckevorselplein. Het slachtoffer is met spoed afgevoerd naar het Erasmus MC, meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's