Hart van Nederland: lichaam gevonden in woning in Limburgse Linne (video)

Hart van Nederland: lichaam gevonden in woning in Limburgse Linne (video)

Vrijdag 13 oktober 2023 om 18:18

<em>Hart van Nederland</em>: lichaam gevonden in woning in Limburgse Linne (video) In een woning in het Limburgse dorpje Linne is donderdagavond een overleden persoon aangetroffen. De politie heeft de omgeving afgezet en is bezig met onderzoek. Alle scenario's worden opengehouden, zo laat een woordvoerder weten aan Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Zien: gebouw Universiteit Leiden in Den Haag ontruimd vanwege 'verhoogd veiligheidsrisico' Bekijk deze video » Hart van Nederland: scholier (14) zwaargewond na aanrijding bij school Doetinchem (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: man zwaargewond na steekpartij in Rotterdam (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

In een woning in het Limburgse dorpje Linne is donderdagavond een overleden persoon aangetroffen. De politie heeft de omgeving afgezet en is bezig met onderzoek. Alle scenario's worden opengehouden, zo laat een woordvoerder weten aan Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's