Zien: politie bekogeld met vuurwerk bij pro-Palestina demonstratie in Den Haag

Zien: politie bekogeld met vuurwerk bij pro-Palestina demonstratie in Den Haag

Woensdag 18 oktober 2023 om 22:08

Woensdagavond heeft de politie ingegrepen bij een pro-Palestina demonstratie in Den Haag. Na 20:00 uur werd de sfeer gespannen op de Turfmarkt, in de buurt van het station, waar demonstranten vuurwerk richting politieagenten gooiden.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>politie</em> bekogeld met vuurwerk bij <em>pro-Palestina demonstratie</em> in <em>Den Haag</em> Woensdagavond heeft de politie ingegrepen bij een pro-Palestina demonstratie in Den Haag. Na 20:00 uur werd de sfeer gespannen op de Turfmarkt, in de buurt van het station, waar demonstranten vuurwerk richting politieagenten gooiden. Tekst gaat verder onder de video. Vuurwerk afgestokenBij Den Haag Centraal is er een grote politieaanwezigheid. Tientallen demonstranten zijn daar verzameld en er wordt vuurwerk afgestoken, zo meldt een politiewoordvoerder aan Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: Pro-Palestina demonstratie trekt duizenden mensen naar Amsterdam Bekijk deze video » Video: Anna Nooshin wordt gewaardeerd om uitlating gerechtigheid Palestina Bekijk deze video »
Nieuws :

Vuurwerk afgestoken
Bij Den Haag Centraal is er een grote politieaanwezigheid. Tientallen demonstranten zijn daar verzameld en er wordt vuurwerk afgestoken, zo meldt een politiewoordvoerder aan Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's