Zien: Expeditie Robinson-afvaller Irene van de Laar in tranen na hereniging met dochter

Zien: Expeditie Robinson-afvaller Irene van de Laar in tranen na hereniging met dochter

Donderdag 19 oktober 2023 om 15:19

Nu het avontuur van Expeditie Robinson voorbij is, kan de afvaller van deze week eindelijk weer contact opnemen met het thuisfront. En dat emotionele moment zorgt voor de nodige tranen.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Expeditie Robinson</em>-afvaller <em>Irene van de Laar</em> in tranen na hereniging met <em>dochter</em> Nu het avontuur van Expeditie Robinson voorbij is, kan de afvaller van deze week eindelijk weer contact opnemen met het thuisfront. En dat emotionele moment zorgt voor de nodige tranen. Tekst gaat verder onder de video. Irene van de LaarHet lukte Irene van de Laar om wekenlang op afvallerseiland te overleven, maar zoals de beroemde uitspraak luidt: er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Na het verliezen van een spannend duel tegen Eva Simons moest de presentatrice helaas haar spullen pakken. Expeditie Robinson is elke zondag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Trending: Radmilo doet hilarisch dansje in Expeditie Robinson Bekijk deze video » Expeditie Robinson gemist? Armand Rosbak komt twee kilo aan in één dag na noodgedwongen exit Bekijk deze video »
TV :
Zien: Expeditie Robinson-afvaller Irene van de Laar in tranen na hereniging met dochter

Irene van de Laar
Het lukte Irene van de Laar om wekenlang op afvallerseiland te overleven, maar zoals de beroemde uitspraak luidt: er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Na het verliezen van een spannend duel tegen Eva Simons moest de presentatrice helaas haar spullen pakken.

Expeditie Robinson is elke zondag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's