Video: Monica Geuze op zoek naar 'de ideale man' in nieuw seizoen De Bachelor

Video: Monica Geuze op zoek naar 'de ideale man' in nieuw seizoen De Bachelor

Vrijdag 20 oktober 2023 om 14:36

Heb je weinig geluk in de liefde en lijken je versierpogingen steeds te mislukken? Dan heb je geluk: je krijgt nu namelijk de kans om mee te doen aan het nieuwe seizoen van De Bachelor.

Tekst gaat verder onder de video's.

Video: <em>Monica Geuze</em> op zoek naar 'de ideale man' in nieuw seizoen <em>De Bachelor</em> Heb je weinig geluk in de liefde en lijken je versierpogingen steeds te mislukken? Dan heb je geluk: je krijgt nu namelijk de kans om mee te doen aan het nieuwe seizoen van De Bachelor. Tekst gaat verder onder de video's. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) Monica GeuzeVideoland gooit het roer om in het nieuwe seizoen van De Bachelor - geen BN'er, maar een onbekende man zoekt de liefde. Monica Geuze, de presentatrice, is op zoek naar een charmante Bachelor die openstaat voor een nieuwe liefde. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Kijk hier waar je De Bachelor kunt streamen. Bekijk ook Jinek: Merel (Bachelor) en Daelorian (HNTM) over impact realityprogramma's Bekijk deze video » RTL Boulevard gemist? Rick was zichzelf niet in Bachelorette: 'Op zoek naar aandacht' Bekijk deze video »
TV :
Video: Monica Geuze op zoek naar 'de ideale man' in nieuw seizoen De Bachelor

Monica Geuze
Videoland gooit het roer om in het nieuwe seizoen van De Bachelor - geen BN'er, maar een onbekende man zoekt de liefde. Monica Geuze, de presentatrice, is op zoek naar een charmante Bachelor die openstaat voor een nieuwe liefde.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Kijk hier waar je De Bachelor kunt streamen.

Actuele video's

Meer actuele video's