Internet in rep en roer: Heleen van Royen neemt shotje tijdens oppasdag (video)

Internet in rep en roer: Heleen van Royen neemt shotje tijdens oppasdag (video)

Vrijdag 20 oktober 2023 om 16:34

Heleen van Royen heeft vrijdag veel kritiek ontvangen. De schrijfster was aan het oppassen op haar kleinkinderen en dronk ondertussen een alcoholisch drankje.

Tekst gaat verder onder de video.

Internet in rep en roer: <em>Heleen van Royen</em> neemt <em>shotje</em> tijdens <em>oppasdag</em> (video) Heleen van Royen heeft vrijdag veel kritiek ontvangen. De schrijfster was aan het oppassen op haar kleinkinderen en dronk ondertussen een alcoholisch drankje. Tekst gaat verder onder de video. Kritiek"Het is vrijdag, oppasdag, en ze doen alle drie tegelijk hun middagslaapje," zo schreef Heleen in haar Instagram Stories bij de video. Hierin is te zien hoe ze een shotje neemt. Onder de video kan ze op weinig positieve reacties rekenen. Zo schrijft iemand: "Stoer om drank te promoten tijdens het oppassen." Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Indrukwekkend: Heleen van Royen (58) toont eindresultaat sexy fotoshoot Bekijk deze video » Heleen van Royen straalt door geboorte kleindochter Alexa: 'Het zijn heerlijke dagen' Bekijk deze video »
Entertainment :

Kritiek
"Het is vrijdag, oppasdag, en ze doen alle drie tegelijk hun middagslaapje," zo schreef Heleen in haar Instagram Stories bij de video. Hierin is te zien hoe ze een shotje neemt. Onder de video kan ze op weinig positieve reacties rekenen. Zo schrijft iemand: "Stoer om drank te promoten tijdens het oppassen."

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's