Herfstvakantieplannen gedwarsboomd: veerboten naar Waddeneilanden vallen uit

Herfstvakantieplannen gedwarsboomd: veerboten naar Waddeneilanden vallen uit

Vrijdag 20 oktober 2023 om 15:46

Rederijen hebben vandaag hun veerbootdiensten naar de Waddeneilanden geannuleerd vanwege de extreem lage waterstanden aan de noordelijke kust, veroorzaakt door een krachtige oostenwind. Hierdoor zijn de middagafvaarten verhinderd.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Herfstvakantieplannen</em> gedwarsboomd: <em>veerboten</em> naar <em>Waddeneilanden</em> vallen uit Rederijen hebben vandaag hun veerbootdiensten naar de Waddeneilanden geannuleerd vanwege de extreem lage waterstanden aan de noordelijke kust, veroorzaakt door een krachtige oostenwind. Hierdoor zijn de middagafvaarten verhinderd. Tekst gaat verder onder de video. HerfstvakantieDe annulering van de veerbootdiensten valt samen met het begin van de herfstvakantie in Noord-Nederland, wat voor gedupeerde passagiers extra problematisch is. De rederijen hebben contact opgenomen met de getroffen passagiers en proberen alternatieve oplossingen te vinden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: Willem-Alexander & Máxima shinen met chique paraplu op Texel Bekijk deze video » Verbrand schip Fremantle Highway eindelijk weer aan wal: 'Dramatische aanblik' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Herfstvakantie
De annulering van de veerbootdiensten valt samen met het begin van de herfstvakantie in Noord-Nederland, wat voor gedupeerde passagiers extra problematisch is. De rederijen hebben contact opgenomen met de getroffen passagiers en proberen alternatieve oplossingen te vinden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's