Hart van Nederland: dodelijk ongeval op A16 bij Rotterdam (video)

Hart van Nederland: dodelijk ongeval op A16 bij Rotterdam (video)

Zondag 22 oktober 2023 om 19:21

<em>Hart van Nederland</em>: dodelijk ongeval op A16 bij Rotterdam (video) Op de A16 bij Rotterdam is zondagochtend een automobilist verongelukt, meldt Hart van Nederland. Het dodelijk ongeval vond plaats rond 07.00 uur, toen twee auto's op elkaar reden ter hoogte van afrit Kralingen. Dat ging zo hard dat de voertuigen 200 meter uit elkaar staan. De automobilist van de witte wagen is daarbij omgekomen, zijn passagier raakte lichtgewond, meldt de politie. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Zien: opkomst bij mars tegen de armoede in Rotterdam overtreft verwachtingen Bekijk deze video » Heftige beelden: man zwaargewond na val op spoor Amsterdam Centraal Bekijk deze video » Video: Automobilist mist McDonald's-afslag en botst op acht auto's in Zaandam Bekijk deze video »
Nieuws :

Op de A16 bij Rotterdam is zondagochtend een automobilist verongelukt, meldt Hart van Nederland. Het dodelijk ongeval vond plaats rond 07.00 uur, toen twee auto's op elkaar reden ter hoogte van afrit Kralingen. Dat ging zo hard dat de voertuigen 200 meter uit elkaar staan. De automobilist van de witte wagen is daarbij omgekomen, zijn passagier raakte lichtgewond, meldt de politie.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's