Oh, Wat een Jaar! gemist? Chantal Janzen stuurt Gerard Joling op speurtocht

Oh, Wat een Jaar! gemist? Chantal Janzen stuurt Gerard Joling op speurtocht

Zondag 22 oktober 2023 om 15:07

Terugspoelen naar 1996, het jaar vol onvergetelijke gebeurtenissen. Ruben Nicolai, Jan Dulles, Gerard Joling en Freek Bartels nemen de uitdaging aan om zo veel mogelijk gebeurtenissen te raden in Oh, Wat Een Jaar!

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Oh, Wat een Jaar!</em> gemist? <em>Chantal Janzen</em> stuurt <em>Gerard Joling</em> op speurtocht Terugspoelen naar 1996, het jaar vol onvergetelijke gebeurtenissen. Ruben Nicolai, Jan Dulles, Gerard Joling en Freek Bartels nemen de uitdaging aan om zo veel mogelijk gebeurtenissen te raden in Oh, Wat Een Jaar! Tekst gaat verder onder de video. Iconische itemsGerard Joling wordt door Chantal Janzen naar boven gestuurd om te zoeken naar zijn iconische item uit 1996. "Een sieraad dat niet van de juwelier komt, maar eerder uit de speelgoedwinkel", aldus Gerard. Freek Bartels hoeft niet lang na te denken: "Een klaparmbandje!" Bekijk de beelden van Oh, Wat Een Jaar! hierboven. Oh, Wat Een Jaar! zie je zaterdagavond om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten en alle afleveringen van Oh, Wat een Jaar! terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Het is het jaar 1996 in 'Oh, Wat Een Jaar', deze iconische filmscène wordt nagespeeld Bekijk deze video » Hilarische beelden: beleef de hits van 1996 opnieuw in Oh, Wat Een Jaar! Bekijk deze video »
TV :
Oh, Wat een Jaar! gemist? Chantal Janzen stuurt Gerard Joling op speurtocht

Iconische items
Gerard Joling wordt door Chantal Janzen naar boven gestuurd om te zoeken naar zijn iconische item uit 1996. "Een sieraad dat niet van de juwelier komt, maar eerder uit de speelgoedwinkel", aldus Gerard. Freek Bartels hoeft niet lang na te denken: "Een klaparmbandje!"

Bekijk de beelden van Oh, Wat Een Jaar! hierboven.

Oh, Wat Een Jaar! zie je zaterdagavond om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten en alle afleveringen van Oh, Wat een Jaar! terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's