Spannende strijd tussen Eva Simons en Jaimie Vaes om laatste plek in Expeditie Robinson

Spannende strijd tussen Eva Simons en Jaimie Vaes om laatste plek in Expeditie Robinson

Maandag 23 oktober 2023 om 10:49

Om de laatste plek in Expeditie Robinson te bemachtigen gaan Eva Simons en Jaimie Vaes de strijd aan. De dames moeten vuur maken en degene bij wie het touwtje het eerst doorbrandt mag aan de tafel vol met lekker eten en blijft op het eiland. Eva en Jaimie zijn beiden fanatiek, wie wint deze spannende strijd?

Bekijk het in het fragment uit Expeditie Robinson hieronder.

Spannende strijd tussen <em>Eva Simons</em> en <em>Jaimie Vaes</em> om laatste plek in <em>Expeditie Robinson</em> Om de laatste plek in Expeditie Robinson te bemachtigen gaan Eva Simons en Jaimie Vaes de strijd aan. De dames moeten vuur maken en degene bij wie het touwtje het eerst doorbrandt mag aan de tafel vol met lekker eten en blijft op het eiland. Eva en Jaimie zijn beiden fanatiek, wie wint deze spannende strijd? Bekijk het in het fragment uit Expeditie Robinson hieronder. Expeditie Robinson is elke zondag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Expeditie Robinson: Floris deelt vermakelijk poep-verhaal via facetime Bekijk deze video » Maxim is bang voor exit in Expeditie Robinson: "Die hadden we uit elkaar moeten halen" Bekijk deze video » Jochen Otten smokkelt Expeditie Robinson-brief mee naar huis: "Voor m'n dochter" Bekijk deze video »
Expeditie Robinson :
Spannende strijd tussen Eva Simons en Jaimie Vaes om laatste plek in Expeditie Robinson

Expeditie Robinson is elke zondag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's