Expeditie Robinson: Nek-aan-nekrace tussen Maxim en Willem in eerste individuele proef

Expeditie Robinson: Nek-aan-nekrace tussen Maxim en Willem in eerste individuele proef

<em>Expeditie Robinson</em>: Nek-aan-nekrace tussen Maxim en Willem in eerste individuele proef Zondag zagen we een belangrijke proef, namelijk de eerste individuele proef. De verliezer haalt niet de samensmelting, de tafel met heel veel lekkers, en moet de expeditie verlaten. De winnaar wint, naast al dat lekkere eten, ook een immuniteitsmunt. Bekijk de beelden van deze proef hierboven. GevarenzoneMaxim doet eigenljk maar wat en dan plaatst hij de ring erop. Hij heeft hiermee ineens een voorsprong. Willem schrikt van Maxims voorsprong maar blijft rustig. Gaat Maxim die immuniteitsmunt pakken? Radmilo en Roberta zitten in de gevarenzone en lopen ver achter op de groep. Een van de twee moet de expeditie verlaten. Bekijk de proef hierboven. Expeditie Robinson is elke zondag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Frits Wester over Expeditie Robinson: "Omgang met jongere generatie brak me wel een beetje op" Bekijk deze video » Expeditie Robinson: Jochen Otten huilt om zijn dochter (video) Bekijk deze video »
TV :
Expeditie Robinson: Nek-aan-nekrace tussen Maxim en Willem in eerste individuele proef
Maandag 23 oktober 2023 om 10:58

Zondag zagen we een belangrijke proef, namelijk de eerste individuele proef. De verliezer haalt niet de samensmelting, de tafel met heel veel lekkers, en moet de expeditie verlaten. De winnaar wint, naast al dat lekkere eten, ook een immuniteitsmunt. Bekijk de beelden van deze proef hierboven.

Gevarenzone
Maxim doet eigenljk maar wat en dan plaatst hij de ring erop. Hij heeft hiermee ineens een voorsprong. Willem schrikt van Maxims voorsprong maar blijft rustig. Gaat Maxim die immuniteitsmunt pakken? Radmilo en Roberta zitten in de gevarenzone en lopen ver achter op de groep. Een van de twee moet de expeditie verlaten. Bekijk de proef hierboven.

Expeditie Robinson is elke zondag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's