Zien! Geert Jan van Boer Zoekt Vrouw zingt sterren van de hemel als drag queen

Zien! Geert Jan van Boer Zoekt Vrouw zingt sterren van de hemel als drag queen

Maandag 23 oktober 2023 om 12:55

Shownieuws heeft een opmerkelijk nieuwtje te pakken. Geert Jan van Boer Zoekt Vrouw uit seizoen '19/'20 schijnt een fascinatie voor 'drag' te hebben. Hij vindt het gewoon een kunstvorm.

Gay Jee
Een wens is in vervulling gegaan, als 'Gay Jee' zong hij tijdens de officiële wedstrijd voor mooiste drag queen van Nederland in Rotterdam de sterren van de hemel. "Het is geweldig', aldus een prachtig uitgedoste Geert Jan.

Bekijk boer 'Gay Jee' in het fragment uit Shownieuws hieronder.

Zien! Geert Jan van <em>Boer Zoekt Vrouw</em> zingt sterren van de hemel als drag queen Shownieuws heeft een opmerkelijk nieuwtje te pakken. Geert Jan van Boer Zoekt Vrouw uit seizoen '19/'20 schijnt een fascinatie voor 'drag' te hebben. Hij vindt het gewoon een kunstvorm. Gay JeeEen wens is in vervulling gegaan, als 'Gay Jee' zong hij tijdens de officiële wedstrijd voor mooiste drag queen van Nederland in Rotterdam de sterren van de hemel. "Het is geweldig', aldus een prachtig uitgedoste Geert Jan. Bekijk boer 'Gay Jee' in het fragment uit Shownieuws hieronder. Bekijk ook Twijfels in Boer zoekt vrouw: heeft boerin Bernice te veel onzekerheden? Bekijk deze video » Boer zoekt vrouw: dames krijgen quality time met Richard op de trekker Bekijk deze video » Evert Santegoeds: Wat is er aan de hand met Madonna? Bekijk deze video »
TV :


Actuele video's

Meer actuele video's