Olcay Gulsen afgemaakt op X vanwege bemoeienis Pieter Omtzigt-interview: 'Nitwit, hou je klep'

Olcay Gulsen afgemaakt op X vanwege bemoeienis Pieter Omtzigt-interview: 'Nitwit, hou je klep'

Wednesday 25 October 2023 om 12:16

Op zich is het natuurlijk interessant om iemand met een duidelijke mening, zoals een Olcay Gulsen, uit te nodigen aan een talkshowtafel om daar de boel een beetje op te stoken en wat prikkelende vragen te stellen. Tijdens het gesprek met Pieter Omtzigt bij Khalid & Sophie werd haar inbreng echter duidelijk níet gewaardeerd door de kijker.

'Verschrikkelijke vertoning'
Op social media regent werkelijk klachten over de vragen en opmerkingen van Gulsen tijdens het gesprek. Van 'Hou je klep' tot 'Dacht altijd dat ik Olcay Gulsen wel tolereerde aan talkshowtafels. Dat was een denkfout' tot 'nitwit' tot 'Verschrikkelijke vertoning'. Werkelijk alle reacties op X zijn negatief. Talkshowhost Khalid Kasem komt er overigens niet veel beter vanaf: hem wordt een nogal vooringenomen en linksgekleurde aanval op Omtzigt verweten.

Een greep uit de reacties op X en een fragment uit Khalid & Sophie zie je hieronder:
Olcay Gulsen afgemaakt op <em>X</em> vanwege bemoeienis Pieter Omtzigt-interview: '<em>Nitwit, hou je klep</em>' Op zich is het natuurlijk interessant om iemand met een duidelijke mening, zoals een Olcay Gulsen, uit te nodigen aan een talkshowtafel om daar de boel een beetje op te stoken en wat prikkelende vragen te stellen. Tijdens het gesprek met Pieter Omtzigt bij Khalid & Sophie werd haar inbreng echter duidelijk níet gewaardeerd door de kijker. 'Verschrikkelijke vertoning'Op social media regent werkelijk klachten over de vragen en opmerkingen van Gulsen tijdens het gesprek. Van 'Hou je klep' tot 'Dacht altijd dat ik Olcay Gulsen wel tolereerde aan talkshowtafels. Dat was een denkfout' tot 'nitwit' tot 'Verschrikkelijke vertoning'. Werkelijk alle reacties op X zijn negatief. Talkshowhost Khalid Kasem komt er overigens niet veel beter vanaf: hem wordt een nogal vooringenomen en linksgekleurde aanval op Omtzigt verweten. Een greep uit de reacties op X en een fragment uit Khalid & Sophie zie je hieronder: Bekijk ook Vandaag Inside: wat vindt Johan Derksen van het partijprogramma van Pieter Omtzigt Bekijk deze video » John van den Heuvel over arrestatie Bretley D.: 'In de boeien geslagen in Amsterdam' (video) Bekijk deze video » Leonardo bij Humberto: 'Mijn beste vriend sloeg me in elkaar na Bilal Wahib-filmpje' Bekijk deze video »
TV :
Olcay Gulsen afgemaakt op X vanwege bemoeienis Pieter Omtzigt-interview: 'Nitwit, hou je klep'

Actuele video's

Meer actuele video's