Zien: baby valt uit kinderwagen na aanrijding met taxi in Amsterdam, chauffeur op de vlucht

Zien: baby valt uit kinderwagen na aanrijding met taxi in Amsterdam, chauffeur op de vlucht

Woensdag 25 oktober 2023 om 18:35

Gistermiddag heeft een taxi op het zebrapad aan de Kamperfoelieweg in Amsterdam tegen een kinderwagen aangereden. Als gevolg daarvan viel een vijf maanden oude baby uit de kinderwagen op straat en is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd. De taxichauffeur is na het ongeval doorgereden.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>baby valt uit kinderwagen</em> na aanrijding met taxi in <em>Amsterdam</em>, chauffeur op de vlucht Gistermiddag heeft een taxi op het zebrapad aan de Kamperfoelieweg in Amsterdam tegen een kinderwagen aangereden. Als gevolg daarvan viel een vijf maanden oude baby uit de kinderwagen op straat en is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd. De taxichauffeur is na het ongeval doorgereden. Tekst gaat verder onder de video. Oproep politieDe politie is actief op zoek naar de bestuurder en doet een oproep aan eventuele getuigen om zich te melden. Volgens de politie gaat het om een lichtgrijze Opel-taxi met vijfspaaks velgen en een blauwe kentekenplaat. De bestuurder wordt vermoedelijk als man geïdentificeerd, en er is mogelijk schade aan de rechtervoorzijde van het voertuig. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: voetganger in Wolfheze overleden na tragische aanrijding met graafmachine Bekijk deze video » Ongeval in Oss: auto met moeder en kinderen ernstig beschadigd (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Oproep politie
De politie is actief op zoek naar de bestuurder en doet een oproep aan eventuele getuigen om zich te melden. Volgens de politie gaat het om een lichtgrijze Opel-taxi met vijfspaaks velgen en een blauwe kentekenplaat. De bestuurder wordt vermoedelijk als man geïdentificeerd, en er is mogelijk schade aan de rechtervoorzijde van het voertuig.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's