André Hazes denkt dat hij Amerikaanse popster is maar muziek slaat niet aan

André Hazes denkt dat hij Amerikaanse popster is maar muziek slaat niet aan

Maandag 23 oktober 2023 om 20:39

Het gaat André Hazes niet meer voor de wind. De zanger bracht twee weken geleden zijn nieuwe album uit en leek een hit te pakken te hebben. Helaas is die zonneschijn alweer verdwenen. De plaat van Hazes staat inmiddels op plek 55 van de hit parade. Ook om de tickets van zijn concerten hoef je niet te rennen. Er zijn er nog zat over. De kaarten zijn inmiddels ook te vinden op veilingsites voor een paar euro.

<em>André Hazes</em> denkt dat hij Amerikaanse popster is maar muziek slaat niet aan Het gaat André Hazes niet meer voor de wind. De zanger bracht twee weken geleden zijn nieuwe album uit en leek een hit te pakken te hebben. Helaas is die zonneschijn alweer verdwenen. De plaat van Hazes staat inmiddels op plek 55 van de hit parade. Ook om de tickets van zijn concerten hoef je niet te rennen. Er zijn er nog zat over. De kaarten zijn inmiddels ook te vinden op veilingsites voor een paar euro. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook André Hazes: 'Ik moet nu echt gaan werken voor iets, dat is mijn redding' Bekijk deze video » Zien: bekende Nederlanders openhartig over drugsgebruik in podcast Najib Amhali Bekijk deze video » Zoontje Roxeanne Hazes over muziek Mart Hoogkamer: 'Dat is toch opa?' Bekijk deze video » Roxeanne Hazes openhartig: 'Lang in depressie gezeten' (video) Bekijk deze video » Shownieuws: André Hazes bedankt fans voor 3 miljoen streams maar krijgt commentaar Bekijk deze video » De emoties lopen hoog op bij Frans Bauer (video) Bekijk deze video » Zien: André Hazes haalt grap uit met verslavingszorg instelling Bekijk deze video » Video: André Hazes verblijft in Bonaire om te werken aan nieuwe muziek Bekijk deze video » Beste Zanges: Douwe Bob en Meau maken indruk met Ik Leef Mijn Eigen Leven (video) Bekijk deze video » Voorkeursbehandeling Dré Hazes jr.? 'Twee weken van school en lekker naar Bonaire' Bekijk deze video »
Entertainment :
André Hazes denkt dat hij Amerikaanse popster is maar muziek slaat niet aan

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's