Hart van Nederland: man zwaargewond na schietpartij op straat in Spijkenisse (video)

Hart van Nederland: man zwaargewond na schietpartij op straat in Spijkenisse (video)

Zaterdag 28 oktober 2023 om 11:34

<em>Hart van Nederland</em>: man zwaargewond na schietpartij op straat in Spijkenisse (video) Rond 04.00 uur zaterdagochtend is een man neergeschoten op de Voorstraat in Spijkenisse, zo meldt de lokale politie op X (Twitter). Volgens Hart van Nederland raakte het slachtoffer zwaargewond en wordt hij behandeld in het ziekenhuis. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Zien: auto slaat over de kop in Tilburg na spectaculaire achtervolging Bekijk deze video » Hart van Nederland: man (61) overleden bij ongeval in kaasfabriek Kaatsheuvel (video) Bekijk deze video » TikTok sensatie: crompouce verovert de Nederlandse bakkerijen (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Rond 04.00 uur zaterdagochtend is een man neergeschoten op de Voorstraat in Spijkenisse, zo meldt de lokale politie op X (Twitter). Volgens Hart van Nederland raakte het slachtoffer zwaargewond en wordt hij behandeld in het ziekenhuis.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's