TikTok sensatie: crompouce verovert de Nederlandse bakkerijen (video)

TikTok sensatie: crompouce verovert de Nederlandse bakkerijen (video)

Vrijdag 27 oktober 2023 om 17:14

De afgelopen dagen heeft Nederland kennisgemaakt met de crompouce, een smakelijke combinatie van een tompouce en een croissant, die gretig aftrek vindt bij de bakkers. Met het einde van het jaar in zicht, wordt het nu tijd voor de oliepouce: een verrukkelijke samensmelting van een oliebol en een tompouce.

Tekst gaat verder onder de video.

TikTok sensatie: <em>crompouce</em> verovert de <em>Nederlandse bakkerijen</em> <em>(video)</em> De afgelopen dagen heeft Nederland kennisgemaakt met de crompouce, een smakelijke combinatie van een tompouce en een croissant, die gretig aftrek vindt bij de bakkers. Met het einde van het jaar in zicht, wordt het nu tijd voor de oliepouce: een verrukkelijke samensmelting van een oliebol en een tompouce. Tekst gaat verder onder de video. CrompouceDe zoete lekkernij, een smakelijke kruising tussen een tompouce en een croissant genaamd crompouce, verovert Nederland. Deze trend begon op TikTok en inspireert nu steeds meer bakkers in het hele land om het te proberen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland zoekt uit: 'De wolf is niet gevaarlijk' (video) Bekijk deze video » Zien: auto slaat over de kop in Tilburg na spectaculaire achtervolging Bekijk deze video »
Amusement :

Crompouce
De zoete lekkernij, een smakelijke kruising tussen een tompouce en een croissant genaamd crompouce, verovert Nederland. Deze trend begon op TikTok en inspireert nu steeds meer bakkers in het hele land om het te proberen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's