Heftige beelden: NEC-spits Bas Dost stort in elkaar tijdens wedstrijd tegen AZ

Heftige beelden: NEC-spits Bas Dost stort in elkaar tijdens wedstrijd tegen AZ

Zondag 29 oktober 2023 om 19:02

De wedstrijd tussen AZ en NEC werd zondagavond in blessuretijd stilgelegd nadat Bas Dost plotseling ineenzakte. In de 90e minuut viel de spits uit het niets op de grond en bleef hij op het veld liggen, de spelers vormden onmiddellijk een beschermende cirkel om hem heen.

Tekst gaat verder onder de video.

Dost bij kennis
In het stadion volgde luid applaus nadat bekend werd gemaakt dat Bas Dost bij bewustzijn was. Fans van zowel AZ als NEC scandeerden zijn naam als teken van steun voor de spits. Bas Dost werd op een brancard het veld afgedragen en wuifde nog met een hand naar het publiek.

Bekijk de heftige beelden uit de Eredivisie-wedstrijd tussen AZ en NEC met Bas Dost hierboven. De Veronica Offside-video onderaan gaat over de Gelderse derby.

Heftige beelden: NEC-spits <em>Bas Dost</em> stort in elkaar tijdens wedstrijd tegen AZ De wedstrijd tussen AZ en NEC werd zondagavond in blessuretijd stilgelegd nadat Bas Dost plotseling ineenzakte. In de 90e minuut viel de spits uit het niets op de grond en bleef hij op het veld liggen, de spelers vormden onmiddellijk een beschermende cirkel om hem heen. Tekst gaat verder onder de video. No jogo entre AZ Alkmaar e NEC Nijmegen, Bas Dost caiu inanimado no relvado. Esperemos que não seja nada de grave ?? pic.twitter.com/r452Q9dsQE— Sporting Xtra (@SportingXtra) October 29, 2023 Dost bij kennisIn het stadion volgde luid applaus nadat bekend werd gemaakt dat Bas Dost bij bewustzijn was. Fans van zowel AZ als NEC scandeerden zijn naam als teken van steun voor de spits. Bas Dost werd op een brancard het veld afgedragen en wuifde nog met een hand naar het publiek. Bekijk de heftige beelden uit de Eredivisie-wedstrijd tussen AZ en NEC met Bas Dost hierboven. De Veronica Offside-video onderaan gaat over de Gelderse derby. Bekijk ook Breaking nieuws: Maurice Steijn ontslagen bij Ajax! Lees hier zijn eerste reactie Bekijk deze video » Vandaag Inside: kan Ajax beter afbellen voor de wedstrijd tegen PSV? Bekijk deze video »
Voetbal :
Heftige beelden: NEC-spits Bas Dost stort in elkaar tijdens wedstrijd tegen AZ

Actuele video's

Meer actuele video's