Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze aflevering van Chateau Meiland viert de familie Meiland feest! Erica is jarig en de familie heeft grote plannen, maar eigenlijk is Erica er zelf in eerste instantie niet echt blij mee... Alle fragmenten uit deze uitzending ZIEN: Erica gaat los op 60ste verjaardag (Chateau Meiland) Bekijk deze video » Drama: Martien Meiland verprutst kapsels van Erica en Maxime Bekijk deze video » OnverschilligVrije uitloopeieren of biologische eieren? De familie heeft het er druk mee. Erica gaat voor het eerst met Martien mee naar de boerderij waar hij zijn boter, kaas en eieren haalt. Maar Erica is not amused bij de totale onverschilligheid die Martien heeft bij het milieu. De verrassing die Martien en Maxime hebben geregeld voor de verjaardag van Erica wordt niet gewaardeerd door haar. Feest kan beginnenZo erg zelfs dat ze liever naar huis gaat dan in een verentooi à la De Toppers op haar eigen feest te verschijnen. Gelukkig komt het allemaal goed en als iedereen de haren in de krul, zoals gedragen in de jaren 20 van de vorige eeuw, heeft, kan het feest beginnen. En Erica heeft de avond van haar leven.
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Maandag 30 oktober 2023 om 21:37

In deze aflevering van Chateau Meiland viert de familie Meiland feest! Erica is jarig en de familie heeft grote plannen, maar eigenlijk is Erica er zelf in eerste instantie niet echt blij mee...

Onverschillig
Vrije uitloopeieren of biologische eieren? De familie heeft het er druk mee. Erica gaat voor het eerst met Martien mee naar de boerderij waar hij zijn boter, kaas en eieren haalt. Maar Erica is not amused bij de totale onverschilligheid die Martien heeft bij het milieu. De verrassing die Martien en Maxime hebben geregeld voor de verjaardag van Erica wordt niet gewaardeerd door haar.

Feest kan beginnen
Zo erg zelfs dat ze liever naar huis gaat dan in een verentooi à la De Toppers op haar eigen feest te verschijnen. Gelukkig komt het allemaal goed en als iedereen de haren in de krul, zoals gedragen in de jaren 20 van de vorige eeuw, heeft, kan het feest beginnen. En Erica heeft de avond van haar leven.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Chateau Meiland

Actuele video's

Meer actuele video's