Woedende Jennemie in De Bondgenoten: "Weer iets, dat ik niet lekker vind"

Woedende Jennemie in De Bondgenoten: "Weer iets, dat ik niet lekker vind"

<em>Woedende</em> Jennemie in <em>De Bondgenoten</em>: &quot;Weer iets, dat ik niet lekker vind&quot; Het zit Jennemie uit De Bondgenoten erg hoog allemaal. Ze wil gewoon burritos eten. Ze is enorm pissig: "Het is weer iets, dat ik niet lekker vind", zegt Jennemie boos tegen haar huisgenoten. Bekijk het fragment hieronder. De Bondgenoten is elke wekdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de afleveringen en de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Bekijk ook Vanavond in De Bondgenoten: lacht Jennemie nu al Jorrit uit? Bekijk deze video » Maandag in De Bondgenoten: Onzekere Donna kan geen leiding geven Bekijk deze video »
Dinsdag 31 oktober 2023 om 11:40

Het zit Jennemie uit De Bondgenoten erg hoog allemaal. Ze wil gewoon burritos eten. Ze is enorm pissig: "Het is weer iets, dat ik niet lekker vind", zegt Jennemie boos tegen haar huisgenoten. Bekijk het fragment hieronder.

De Bondgenoten is elke wekdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de afleveringen en de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's