Thierry Baudet gelooft niet in 'non-binair': "Kan ook zeggen dat ik alien ben" (video)

Thierry Baudet gelooft niet in 'non-binair': "Kan ook zeggen dat ik alien ben" (video)

<em>Thierry Baudet</em> gelooft niet in 'non-binair': &quot;Kan ook zeggen dat ik alien ben&quot; (video) Zie boven een fragment uit Hart van Nederland waarin Thierry Baudet op zijn hoofd geslagen werd in Gent Bij NOS op 3, een nieuwsprogramma op radio en internet gingen Thierry Baudet (Forum voor Democratie) en Rob Jetten (D66) in gesprek met jongeren. Het debat leverde een paar bijzondere momenten op. AlienZo kent Thierry het concept 'non-binair' niet dus legt een non-binaire jongere het even uit. Baudet is stellig, hij gelooft daar niet in, je bent man of vrouw. Om duidelijk te maken dat het niet bestaat verklaart hij: "Ik kan ook zeggen dat ik een alien ben maar ik zit hier. Volgens mij zijn er twee geslachten". Rob Jetten ziet het duidelijk anders en gaat er fel op in. Bekijk hieronder het fragment uit NOS op 3 op X: Bizar debat dit op NOS op 3. pic.twitter.com/3Mosx6CYi0— Jonathan Krispijn (@JJKrispijn) November 1, 2023 Hij, zij, hen: Daniel was non-binair, gaat nu toch als vrouw door het leven Bekijk deze video » Sam Smith krijgt veel kritiek op flamboyante uitstraling: 'Sick bastard' Bekijk deze video » Rob Jetten steunt zijn ‘hockeyhunk' fanatiek bij wedstrijden: ‘Ontzettend leuke vent’ Bekijk deze video »
Nieuws :
Donderdag 2 november 2023 om 10:45

Zie boven een fragment uit Hart van Nederland waarin Thierry Baudet op zijn hoofd geslagen werd in Gent

Bij NOS op 3, een nieuwsprogramma op radio en internet gingen Thierry Baudet (Forum voor Democratie) en Rob Jetten (D66) in gesprek met jongeren. Het debat leverde een paar bijzondere momenten op.

Alien
Zo kent Thierry het concept 'non-binair' niet dus legt een non-binaire jongere het even uit. Baudet is stellig, hij gelooft daar niet in, je bent man of vrouw. Om duidelijk te maken dat het niet bestaat verklaart hij: "Ik kan ook zeggen dat ik een alien ben maar ik zit hier. Volgens mij zijn er twee geslachten". Rob Jetten ziet het duidelijk anders en gaat er fel op in.

Bekijk hieronder het fragment uit NOS op 3 op X:


Actuele video's

Meer actuele video's