Timmyland: premier Mark Rutte laat zien hoe 'superklein' zijn kantoor is

Timmyland: premier Mark Rutte laat zien hoe 'superklein' zijn kantoor is

In Timmyland is Tim den Besten druk bezig om zijn eigen land op te zetten. Hij doet uitgebreid onderzoek naar hoe hij zijn eigen land zal besturen, en brengt voor inspiratie een bezoek aan premier Mark Rutte. Tim praat met de minister-president op zijn kantoor, maar dit valt een beetje tegen, qua formaat. “Het is superklein”, vertelt Rutte. De Franse president Emmanuel Macron vroeg zelfs toen hij hier was wanneer ze naar het kantoor gingen, hij dacht dat het een tussenkamertje was…

Bekijk de beelden van Timmyland in de video hieronder.

Timmyland is elke zondag om 19.20 uur te zien op NPO Zapp. Je kunt alle afleveringen van Timmyland terugkijken bij Gids.tv.

<em>Timmyland</em>: premier Mark Rutte laat zien hoe 'superklein' zijn kantoor is In Timmyland is Tim den Besten druk bezig om zijn eigen land op te zetten. Hij doet uitgebreid onderzoek naar hoe hij zijn eigen land zal besturen, en brengt voor inspiratie een bezoek aan premier Mark Rutte. Tim praat met de minister-president op zijn kantoor, maar dit valt een beetje tegen, qua formaat. “Het is superklein”, vertelt Rutte. De Franse president Emmanuel Macron vroeg zelfs toen hij hier was wanneer ze naar het kantoor gingen, hij dacht dat het een tussenkamertje was… Bekijk de beelden van Timmyland in de video hieronder. Timmyland is elke zondag om 19.20 uur te zien op NPO Zapp. Je kunt alle afleveringen van Timmyland terugkijken bij Gids.tv. Tim den Besten interviewt Willem Alexander: 'Zegt u iets aardigs, alstublieft' (video) Bekijk deze video » Willem-Alexander in Timmyland: ‘Ik ben de koning, maar niet de baas’ Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV