Maud & Babs: Maud’s man ziet mantelzorgwoning voor Babs in de tuin niet zitten

Maud & Babs: Maud’s man ziet mantelzorgwoning voor Babs in de tuin niet zitten

<em>Maud &amp; Babs</em>: Maud’s man ziet mantelzorgwoning voor Babs in de tuin niet zitten Het gaat niet zo goed met Babs, zo is te zien in de serie Maud & Babs. Ze is dementerende en er moet een oplossing komen voor haar woonsituatie. Maud krijgt dankzij Suus een topidee, namelijk een mantelzorgwoning in de tuin. Ze ziet het helemaal zitten, maar haar man is tegen dit plan… Bekijk de beelden van Maud & Babs hieronder. Maud & Babs is iedere vrijdag om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Maud & Babs terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Omroep MAX (@omroepmax_) Georgina Verbaan in nieuw seizoen van 'Maud en Babs' (Koffietijd) Bekijk deze video » Video: Simone Kleinsma & Loes Luca zingen De Rosse Buurt in Klassiekers met Kleinsma Bekijk deze video » Nieuw seizoen Maud & Babs start vrijdag op NPO 1: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »
Vrijdag 3 november 2023 om 15:44

Het gaat niet zo goed met Babs, zo is te zien in de serie Maud & Babs. Ze is dementerende en er moet een oplossing komen voor haar woonsituatie. Maud krijgt dankzij Suus een topidee, namelijk een mantelzorgwoning in de tuin. Ze ziet het helemaal zitten, maar haar man is tegen dit plan…

Bekijk de beelden van Maud & Babs hieronder.

Maud & Babs is iedere vrijdag om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Maud & Babs terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's