Droom weg met een nieuwe preview van Disney's Wish!

Droom weg met een nieuwe preview van Disney's Wish!

Droom weg met een nieuwe preview van <em>Disney's Wish</em>! Disney komt bijna uit met een speciale animatiefilm. De beroemde animatiestudio brengt elke week een nieuw nummer uit de film uit. Deze week is dat het nummer "I'm A Star". Waar gaat Wish over?Welkom in het magische koninkrijk Rosas, waar Asha, een scherpzinnige idealist, een wens doet die zo krachtig is dat deze wordt beantwoord door een kosmische kracht: een balletje van grenzeloze energie genaamd Star. Samen gaan Asha en Star de confrontatie aan met een geduchte vijand, de heerser van Rosas, koning Magnifico. Zo probeert ze haar gemeenschap te redden en te bewijzen dat wanneer de wil van een moedig mens zich verbindt met de magie van de sterren, er wonderbaarlijke dingen kunnen gebeuren. Vier de 100ste verjaardag van de Walt Disney Studios met de film Wish: vanaf 22 november te zien in de bioscoop. Bekijk de nieuwe preview van Wish hieronder. If you're try'na figure out just who you are, YOU'RE A STAR! ?Check out the first official clip from "I'm A Star" in Disney's #Wish, coming only to theaters November 22. pic.twitter.com/wQhjWSiLi7— Disney Animation (@DisneyAnimation) November 7, 2023 Bekijk ook Be careful what you wish for! Bekijk hier de volledige trailer van Disney's Wish Bekijk deze video » Bekijk de trailer voor Behind the Attraction seizoen 2, vanaf 1 november op Disney+ Bekijk deze video » 100 jaar Disney: bekijk de speciale Disney parade met alle disneyfiguren Bekijk deze video » Disney100: luister naar This Wish uit de nieuwe Disneyfilm Wish! Bekijk deze video » Is het al tijd voor kerst? Bekijk de trailer voor The Santa Clauses met de controversiële Tim Allen Bekijk deze video » Luister naar een preview van "This Is The Thanks I Get?!" uit Disney's Wish, vanaf 22 november in de bioscoop Bekijk deze video » Bekijk de eerste foto van de veelbesproken Sneeuwwitje remake! Bekijk deze video » Halloween 2023: deze griezelfilms zijn leuk voor de hele familie! Bekijk deze video » Dit zijn de leukste Halloween films om direct te streamen! Bekijk deze video » Bekijk nieuwe beelden van Disney's Wish, vanaf 22 november in de bioscoop Bekijk deze video »
Trailer :
Droom weg met een nieuwe preview van Disney's Wish!

Disney komt bijna uit met een speciale animatiefilm. De beroemde animatiestudio brengt elke week een nieuw nummer uit de film uit. Deze week is dat het nummer "I'm A Star".

Waar gaat Wish over?
Welkom in het magische koninkrijk Rosas, waar Asha, een scherpzinnige idealist, een wens doet die zo krachtig is dat deze wordt beantwoord door een kosmische kracht: een balletje van grenzeloze energie genaamd Star. Samen gaan Asha en Star de confrontatie aan met een geduchte vijand, de heerser van Rosas, koning Magnifico. Zo probeert ze haar gemeenschap te redden en te bewijzen dat wanneer de wil van een moedig mens zich verbindt met de magie van de sterren, er wonderbaarlijke dingen kunnen gebeuren.

Vier de 100ste verjaardag van de Walt Disney Studios met de film Wish: vanaf 22 november te zien in de bioscoop. Bekijk de nieuwe preview van Wish hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's