Miljuschka Witzenhausen verbaast zich om Vandaag Inside-shop: 'Goedkope truc!' (video)

Miljuschka Witzenhausen verbaast zich om Vandaag Inside-shop: 'Goedkope truc!' (video)

Woensdag 8 november 2023 om 09:49

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 7 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Miljuschka Witzenhausen verbaast zich om <em>Vandaag Inside</em>-shop: 'Goedkope truc!' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 7 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Miljuschka Witzenhausen komt er achter dat Johan, Wilfred en René een eigen webshop hebben. De kersttruien begrijpt ze nog wel, maar als de door Johan Derksen alom geprezen likmat aan bod komt, slaat ze achterover van verbazing. 'Wat een onzin, jongens!' Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Miljuschka Witzenhausen komt er achter dat Johan, Wilfred en René een eigen webshop hebben. De kersttruien begrijpt ze nog wel, maar als de door Johan Derksen alom geprezen likmat aan bod komt, slaat ze achterover van verbazing. 'Wat een onzin, jongens!'

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's