Live stream Ajax - Brighton (groepsfase Europa League)

Live stream Ajax - Brighton (groepsfase Europa League)

Kijk donderdag 9 november vanaf 18.45 uur LIVE naar Ajax - Brighton via de livestream hieronder.

Live stream <em>Ajax - Brighton</em> (groepsfase Europa League) Kijk donderdag 9 november vanaf 18.45 uur LIVE naar Ajax - Brighton via de livestream hieronder. Donderdag spelen Ajax en Brighton tegen elkaar in de Europa League. De wedstrijd wordt uitgezonden op Veronica en is te zien op de livestream hierboven (via KIJK). Lees hier waar je Ajax - Brighton op tv kunt kijken. Samenvatting en hoogtepunten Ajax - Brighton De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken. Samenvatting Ajax - Brighton (groepsfase Europa League) Bekijk deze video » Ajax - Brighton is donderdag 9 november vanaf 18.45 uur te zien op Veronica en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.
Live :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Donderdag spelen Ajax en Brighton tegen elkaar in de Europa League. De wedstrijd wordt uitgezonden op Veronica en is te zien op de livestream hierboven (via KIJK).

Lees hier waar je Ajax - Brighton op tv kunt kijken.

Samenvatting en hoogtepunten Ajax - Brighton

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ajax - Brighton is donderdag 9 november vanaf 18.45 uur te zien op Veronica en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV